julia, är det ganska så kört eller?

Bloggen suger, tror vi kommer lägga ner bloggen. Ingen av oss bloggar ändå för julia bloggar på sin egna blogg. Så ja, känns onödigt. Säger tack och hej! FOREVAAAAH......
/edvin


Godnatt

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, sov gott allihopa!

/edvin


back on track, or?

Nu är vi tillbaka, men dock så har vi ju inget nytt som julia skrev. För att förgylla denna blogg så skulle vi behöva en ny header (en proffsig helst), nya bilder osv. Ja så om det är någon som vet någon som gör snygga designer gratis eller om ni själva har lusten att göra det så kan ni gärna höra av er! Snälla.

Annars då, jo skolan började om idag men som tur är så är tisdagar inte så jobbiga... Vi har matte>so>svenska>lunch>slöjd>no. Okej det lät som ganska dryga lektioner men dom två sista är bara roliga. Speciellt nu när vi har sexualkunskap:$
Men nu ska jag försöka göra nått vettigt av mitt liv. Nej men väntar på att FAMILJEN ANNORLUNDA (!!!!!!!) ska börja. Wihoo
/e

thats the way it is

Ja idag är vi tillbaka, med absolut ingenting nytt. Vad tycker ni, ska vi ta en bloggpaus forever eller bara publicera massa onödiga och tapiga inlägg?
The choice is yours.

busted

Vet att vi har bloggpaus, men jag har tråkigt så here we go.
Har varit med Mallan hela dagen, och ikväll har jag lyssnat & ska lyssna på musik. Tror även jag ska slå igång någon film, The Descent. Verkar faktiskt sjukt bra.
Ska ju egentligen inte blogga så, ..

Föresten, det där Edvin skrev, att det är en fotografering på gång, verkar ganska så kört.

BLOGGPAUS

Nu tar jag och Julia en bloggpaus till nästa måndag. Då kommer vi med nytt och fräscht till bloggen!
Tex, en fotografering är på gång!


Mobillinlägg

Nu har vi svenska sen och sen har vi lunch!! Hoppas det är någon god mat för en gångs skull för jag är döhungrig... Sen har vi slöjd efter lunchen.

Aja hur som helst så funderar jag och Julia att ta en bloggpaus i en vecka, men vi får se hur det blir med det!
/eeeedviiiin


ABC123

Vadå bloggtorka?
Finns absolut ingenting att blogga om, varken från min eller Edvin's sida. Ska vi lägga ner bloggen tycker ni? Kommentera!

Har laddat hem lite filmer som jag tror jag ska se idag, senare ikväll blir det väl träning. Hela laget är ju i Haparanda och tävlar, eller de har tävlat nu i helgen, men inte jag och Malin inte.

men orka..hejdå

bloggtorka + bildbrist = hejdå4ever
/J

Edvin tipsar

Nu ska jag tipsa er om ett RIKITGT bra lypsyl. Läpparna blir riktigt mjuka och det är jätte bra, för tex jag som har munsår så är det perfekt. Mina läppar spricker typ heeela tiden för dom är så torra och eftersom jag har munsår i mungiperna så gör det ganska ont att typ gapa, skratta osv. Det funkar skit bra helt enkelt!
Här har ni det! Finns på apokteket om ni vill köpa de.


the flashlight


Tog några bilder, hade på lång slutardtid. Men tycker ändå att bilderna blev hyffsat coola, fast på den första bilden från vänster ser det inte ut som att jag har någon hals?

Har inte bloggat så mycket den senaste veckan men har inte haft tid, men i helgen hoppas jag på att det blir bättre på bloggnings sidan!
På skolan (som julia redan skrivit om) så var det någon som hade en GRÖN lazerpekare, Ola blev förbannad för det klassas som ett vapen, det är ju likadant som att ha med sig en pistol. Så polisen kom och det blev världens traoma. Men det är ändå lite roligt då det händer lite saker ibland, haha.
Nu ska jag hjälpa min broder att laga lite mat, eller så inte. /edvin

wops

Just före vår spanskalektion var det någon i 7:an som lyste på någon med en grön lazer, Ola (bildlärare) fick damp och ringde polisen som kom och ''tog fast'' den det var, tycker typ synd om han för jag visste inte direkt att det var ett vapen? Men tydligen. Pinsamt också att alla stod och glodde på honom..

Var på stan med mammsen idag, blev en idrotts tröja fö 49:- på Stadium, och ett par vinterskor som jag inte ens kan ha..Men jag och skor är defintivit ingen dans på rosor.

Idag var även Julia min borta från skolan, blir så tomt utan alla..
/J


men int vetja.

Idag har vi varit och besökt ''muslimernas moské, nä inte riktigt, men vi fick fara och träffa en muslim som gav oss svar på några frågor vi hade gjort, kanske lite överdrivet mycket om varje sak, men aja.

Vet inte om jag ska fara och träna ikväll eller inte, eftersom mallanbrallan inte ska, men vi får se.
Har även fått låna några sims av Julia, så nu ska jag ta och spela det!
TJING

snyggbild osv..Vi saknade dig på skolan idag Ida!♥

what a wonderful surprise

Hade verklugen inte tid att blogga igår....tyvärr!

Kom just hem från skolan och det är typ iskallt ute! Men nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är såååå hungrig, var så hungrig att jag bara blev ''tvungen'' att ta lite chips, hehe smalt! Kalorierna bara flödar in. Life feels great.
NU ROPAR PADRE STT MATEN ÄR KLAAAAAR! CHICKENSALLAD HERE I COME. hejdå från matälskare #1
/e

<3<3<3<3<3♥♥♥♥♥♥(L)(L)(L)(L)(L)


Är suuuuperglad att musikvideon till ''One Thing'' är ute nu! Dom är bara sååå bra, och bara sååå underbart snygga!! Vadå kärlek till dessa boys?!

fuck off, bitch

Vi misslyckades totalt med vår bakning ikväll. Cornflakes kakorna skulle vi göra dubbelsats direkt, men vi glömde det och gjorde bara dubbel på margarinet, men vi hedde in det andra när det var klart..(skills) Sen den andra, en kokoskaka, blev det för lite smet till och vi gjorde glasyren först för att jag gjord fel recept...som det kan gå ibland! (Intressant osv, jappcheck)

Ska nu innan jag lägger mig se lite PLL, det har ju kommit ut ett nytt avsnitt i USA nu ju!

/J

you turning heads when you walk through the door

Roligt att statistiken har sjunkit ner till botten, men kanske inte direkt konstigt eftersom att våran blogg är långtråkig som få.
Skrev ju igår att jag ska till Julia efter middagen och baka, så då får Edvin fylla bloggen med inlägg, nu ikväll då.
Sen funderar jag på att kanske ta en bloggpaus, bara nu i veckan sen till helgen börjar jag om. Har inget intressant och skriva (som ni förmodligen märkt), så då får Eddepedde ta hand om vår lilla bloggish!

asså OMG jag dööör Edvin är så jävla heeeet!!
/J

buuuuu

Läxor, läxor, läxor....DOM TAR ALDRIG SLUT! Jag orkar serisöt inte, men jag får väll bara bita ihop. Skulle ju trots allt försöka satsa mer på skolan men just nu går det sådär....

Snart ska jag äta sedan ska jag, mamma och pappa på bio och se ''Hamilton'' (???). Men jag slipper ju betala så då är det värt! Annars så har jag inte så mycket att säga.
Miss you elin och alla andra där nere i västerås!
/e.

hej hopp gummi snopp

Vi har flera hundra läxor som jag måste göra idag. Gjorde ingen av läxorna jag sa att jag skulle göra i helgen.
Imorgon far jag & Alva hem till Julia där vi ska baka till någon slags grej rektorn ordnat, så då får klassen lite pengar.
På onsdag & torsdag har jag ju träning, så idag är den enda dagen jag kan göra mina läxor.


snyggingar.
/J

YFPA


Fuljävla kaxbarn som förstörde vår träning.....
Drar strax iväg på träning, så ingen mer uppdatering från min sida!
/J

PLEASE

Vi behöver verkligen en snygg design, och inte en som är gjord i picasa. Så finns det någon där ute som vill göra en åt oss. Dock så vill vi helst inte betala....
Skulle vara grymt snällt om ni ville slänga in en kommentar!

Skiva

Jag och Julia har torterat en skiva.
* Lagt den i vatten

* Lagt den i snön

* Lagt den under en stol och försökt bryta av den

* Kletat läppstift på den

* Hett den mellan dörren och försökt bryta av den när vi stängde dörren

* Repat den 100000 gånger mot ett bord

Tillslut gjorde vi faktiskt skivan till ett halsband, ganska bra faktiskt.


/J


chillar dag

Idag blir det att ta det lugnt. Har just gjort klart diagnosen i matteboken som vi hade i läxa, fast jag fattar verkligen ingenting. Kul att det kommer gå sämst på provet osv... Sen ikväll MÅSTE jag läsa boken Greven av Monte Cristo. Hatar att läsa, brukar läsa ut 1 bok per år. Eller jag brukar läsa böcker när vi har recensioner.... Men nu ska jag inte tjabbla på en massa bara.
Har inte orkat tagit på mig några ''vanliga'' kläder så jag har min intersport-dress på mig idag, skönt!

/e

123456789

Ändrade planer, blir att fara hem till Julia nu istället. pusspåer!
/J

Från tjejkvällen.


you don't notice at all


Från julfesten, säkert minst mer än hälften av alla tjejer fotade inne på toan,,
Idag tror jag att jag ska på gudstjänst, det suger. Jag sitter ändå bara med mobilen under tiden, men det är verkligen dötråkigt.

Före gudstjänsten som börjar klockan 4 ska jag nog göra ännu mer läxor eller nåt, fast alltid när jag säger att jag ska göra mina läxor gör jag inte det, ni kanske känner igen er, eller?
/J

min loveeer

Förlåt men jag älskar min iPhone förutom att mitt internet är slut för månaden:( -edvin

funnybunni @ skype


edvin jag gillar din pose

men blä.


Hittade dessa bilder på datorn, då jag färgade håret. Fatta stolt man var över sin hårfärg då ;))))

I'll never forget you


dagens.
Har idag fått veta att min&ida's småbarnsgrupper i dans börjar om den 4:e&8:e februari, kommer bli super!
Har i princip hela dagen suttit och grubblat på hur jag ska sammanfatta min ''klassiker läxa'' med bara hundra ord, och jag är på tvåhundra +. Great..Tagga få F på det här arbetet, men jag lovar er, det är jättesvårt.
Eller så är jag bara grymt dålig men aja, inget intressant.
/J

stole my heart

Vaknade halv 10 av att en kompis till brorsan ringde, HALV 10?! Det borde man väl förstå själv, man ringer inte till någon så tidigt på en lördag.

Det har varit en slö dag idag, har inte gjort ett piss, även fast det kan vara ganska skönt att bara ta det lugnt ibland.
Ikväll hoppas jag att det är någon som vill göra något, känns som om det var länge sen nu.
Men aja, nu ska ja jag göra läxor, wihoo!

/JULIAAAA

klutmark

Blir att fara och åka i backen igen. Men det är verkligen jätteroligt att åka, fast det är värsta många som tycker att det är tråkigt. Men jag fattar inte vad det är som är tråkigt med det?
Sen är det värsta bra för mina snowboardskor är typ fordrade inuti så dom är jätte varma och sköna! Ett STORT + på de!
När jag kommer hem ska jag nog bara slappa, eller göra nått om någon orkar. Smsa om ni vill hitta på någonting! heidoo/edvin

videoblogg - jag är viiig

bjussarN.

Alltså herregud vad jag skämmer ut mig..men jag&mitt liv är faktiskt inte så seriöst, på långa vägar.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAR ALDRIG I MITT LIV SKRATTAT SÅ MYCKET I MITT LIV.....GUUUD JAG DÖÖÖR!! Berättar kanske senare om vad det var.....
Men iaf så tappade jag min iPhone i golvet på ICA MAXI och rakt på stengolvet, ännu värre än att tappa sin samsung ju...
På skolan hände det inte så mycket, förutom att vi hade sexualkunskap, det är faktiskt riktigt intressant...Fast det låter kanske lite fel att säga så men.

Ikväll drar jag till Klutmarksbacken och åker snowboard med Malin, hoppas bara vi inte blåser bort.


i don't know, why you're being shy

Kul att man tappat ner sin nobil för många gånger i marken så att alla kontaker har försvunnit..KILL ME.
Känns underbart att det är fredag, ingen mer skola på..3 dagar! Ska försöka sova så mycket jag kan, för jag fick mig knappt ur sängen dessa 4 skoldagar.

Ikväll har jag väl inga planer, & inte för resten av helgen heller. Om det är någon som vill hitta på något kan ni ju smsa mig! (helst med erat namn också..)

haha dagens.

torsdag


Hände inget speciellt idag, förutom att vi har börjat med sexualkunskap och idag skulle vi rita nakna
kroppar, kul? Nej men hoppas det kommer någon som är lite mer intressant....

Ikväll blir det att ta det lugnt, och jag måste även öva på spanskaglosorna. heidooo /edviin

äntligen sexual kunskap, juuh

Vi har äntligen börjat med sexualkunskap på skolan nu, typ den lektion alla kommer att komma i tid till.
Ska fara på löpträning med Mallz ikväll, så klart är det hockey då också så då får man publik, på LÖPTRÄNING.
Inte alls kul, eftersom jag typ halkar efter flera minuter, typ.

fagert.
/Jullebulle

Denna dag sög. /edvin


can we fall one more time, stop the tape and rewind

Kul att vi har börjat med klassiker på svenskan, det är så grymt svårt (tycker jag..) och jätte mycket jobb, och jättekul att man har världens bästa bok också, skolan suger livet ur mig.

Sitter med musik i hörlurarna och ska snart äta middag, sen blir det att träna. Älskar att träna, men ändå orkar jag inte?! Sitter bara och mumsar i mig en massa go'saker hela dagarna.
Visst får man fara och gymma själv utan vuxen om man fyller 15 det året? Kanske det jag borde lägga mina pengar på.

/J

SCHOOL


Några bilder från tjejkvällen.
DRAR TILL SKOLAN NU, BLIR ATT KLARA AV ÄNNU EN TUFF SKOLADAG. PUSS/JULIA

orka

Drar iväg till Johanna med Edvin om en liten stund, då vet ni.
puss

fin pose dära

lets do it again...

TJO. Kan börja med att berätta om skolan idag... Vi hade estet på morgonen och Micke är äntligen tillbaka!!! HAPPYFACE!!!! sen språk>lunch>matte>svenska, och då gick vi till bibblan. Så det har inte varit en sån jobbig dag om man säger så. Men vi har redan fått läxor, typ runt 20 glosor i spanska, fml. Känns som att denna termin kommer vara riktigt jobbig, men man får göra så gott man kan för jag satsar ändå att ha ''D'' dock tror jag inte att det kommer hända men jag ska försöka. Jag vill även satsa på högre betyg i so, estet, idrott och engelska. Så denna termin blir att försöka plugga och vara så koncentrerad som möjligt!
Ikväll så blir det nog att ladda över några bilder på datorn, om jag orkar (hehehe...). Annars så om ni vill hitta på nått så slå gärna en pling! -edvin
snyggisar!

Julia tipsar

Tänkte bara tipsa er om en salva jag använder just nu, den heter Linnex och går att köpa på Ostviks massage.
Salvan hjälper på värk i muskler, och i mitt fall använder jag den på nacken, ryggen och axlarna. Mycket på grund av datorn. Tycker i alla fall att den är skitbra, funkar hur bra som helst!
Men den bränner/sticks där du använder den, och man blir röd också, men det betyder bara att det har funkat.

Vill då även passa på att säga att jag tänker dra ner på allt sittande vid datorn, jag menar, jag är fjorton år och har värk i ryggen&nacken?! Det innebär då att jag helst bara ska sitta vid datorn på helgerna, och MAX en timme per dag.
Så kanske blir lite sämre uppdatering då från min sida, men tror det ska funka ändå.
puss

Blev tvungen att ta en bild från google, Johanna har min kamera hemma hos sig.


Bra

Julia bra att du la in headern för jag visste inte om du ville ha den men det blev bra! Fast vi måste ändå fixa lite mer saker. /EDVIN


skit i texten

Jag la nyss in en ny header som Edvin har gjort, såg den bara när jag loggade in på våran blogg, tyckte den var bättre än vår julheader, så bytte trots att det är ett stavfel, funnibunny, så är det ju inte riktigt, men det får Edvin ändra senare!

Känns rent ut av förjävligt att skolan börjar om på tisdag, är så pigg som det bara går att vara, hur ska jag någonsin kunna vända tillbaka dygnet igen, finns inte på kartan.
Men är ändå lite glad att jag får ha hemkunskap i två timmar nu istället för bild, för det tar mitt liv.

/JULIAA

TILL JULIA, LÄÄÄÄS

Vi måste göra en ny header typ NU, och då menar jag nu! Nej men någon dag i veckan kanske? För vi kan inte ha kvar våran jul-header.....Men aja vi får prata mer om det sen.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Så nu vet du juliaaaaa


Im back on track

Nu är jag tillbaka till mitt vanliga bloggande igen! Men blogg.se appen på min iphone funkade inte så bra i Stockholm men jag vet inte varför så därför blev det inte så bra uppdatering från min sida...
Hur som helst så har det varit riktigt roligt. Vi shoppade och gick på stan iprincip 2 hela dagar tills allt stängde fast sen pausade vi ibland också, tex tog en MC. flurry på donken och OOOHHH så gott det var. Sen på onsdags kväll tog vi tåget till västerås. Dagen efter for vi på stan i Västerås sen på kvällen så var det fest med hela italien-gänget!
Vi åt jättemumsig mat och gjorde en massa andra roliga saker, och föräldrarna pratade om en ny resa i slutet av sommarn, hoppashoppas! Sen igårmorse kom vi hem och nu sitter jag här dagen efter och ska snart äta middag!
En sak som jag inte gillade är att jag typ inte tog några bilder, glömde liksom bort det? HATAR mig själv för det....
Nu fick ni några mobilbilder, för det här var nästan alla jag tog sen tog jag kanske 10 bilder med vanliga kameran....

AWESOME

Jag gillar vår statistik..
Dagen igår, kvällen igår, natten igår, vad ska jag säga, finns inte ord för att beskriva hur himla underbart det var! Vi hade så himla kul och betedde oss som småskitar, (ni fattar vad jag menar). Tog inte speciellt många bilder, och de flesta var ändå suddiga. Men kanske lägger ut några ändå, i brist på bilder.

Edvin är ju hemma nu också, så nu kommer det bli 1000 gånger bättre uppdatering!

...

HEMMA

Nu är jag hemma i skellhell igen. Det har varit grymt roligt i Sthlm och Västerås! Men jag orkar verkligen inte blogga för jag är jättetrött för jag har bara sovit några timmar inatt. Gr8!

-EDVIN


-

Klockan 1 ska jag gå på stan med mina bruds, vi ska köpa lite saker till ikväll.
När jag kommer hem från stan ska jag direkt packa och sen fara hem till Johanna, kommer inte hem förän imorgon någon gång. Så ingen uppdatering från mig på resten av dagen, hoppas Edvin kan slänga in ett mobilinlägg!

Vet att ni gillar exempelbilder, bildbrist som faaen.


Öhhhh

Nu sitter vi på bussen och jag är trött som in i helveteeee... Men snart så är vi hemma, om några timmar för planet går 8.20 till Skellefteå. Ses

/e


i don't talk to an empty chair


Dagens.
Imorgon blir det att vara hos Johanna på våran tjejkväll, kommer bli helt awesome! Middag, film, efterrätt, grönsaker&dipp, prat osv. Kameran hänger med, men vi har i stort sätt lovat att inte lägga ut bilder på våra bloggar, men andra bilder kommer ändå.
Ska nu gå upp och äta go'matN, kött, pommes & ädelostsås, MUMS!
/J


prove it

Drar strax iväg till Ida med tjejerna, vi ska planera vår tjejkväll, så hoppas bara allting går som vi vill.
Tänkte bara säga det, bloggar därför inte mer förän efter middagen, puss!


HA-HA-HA

modigt

Ida for hem för en liten stund sen, gud vad vi har skrattat alltså. Vi skrämmer upp oss själva med att låtsas att vi är med i Pretty Little Liars och att det är i verkligheten, roliga vi är.

Vilka är det som ska se på hockeyn klockan 02:00 inatt? Själv ska jag se säsong 2 av PLL igen, hockey är inte direkt mitt intresse.

haha fråga inte.

Up side down

Nu är vi i västerås och hälsar på familjen Lindblom! Ikväll blir det partajjj här för hela Italiengänget kommer hit så det blir riktigt roligt. Men orkar inte skriva så mycket. Kyssssss //edvin


viga osv..


Tog utan blixt..måste skaffa mig en systeeem! Haha gillar att jag inte ens kan sträcka ut mitt ben rakt -.-'

RAKETER


Jag gillar att det typ bara var likadana bilder...speciellt de sista....
/J

Västerås!!!!!!!


everything about you

Har världens värk i mina armar från edda idag, de har ju någon ny hinderbana på vattnet, bland där en ''lijangunga'' som jag åkte et X-antal gånger, därav värken.

Blir att slappa ikväll, och förmodligen lägga sig lite tidigare än vanligt, måste börja ställa om dygnet i tid.
Föresten, någon som vet när Pretty Little Liars andra delen av säsong 2 börjar om? Måste få veta, kan ju inte missa något avsnitt herregud!
( kolla just på internet, jag har följt med avsnitten i USA så andra delen kommer inte förän om typ ett halv år..-.-')

Köpte en klubba (+ typ 5) på edda, kan verkligen inte hålla mig från godis en hel dag..
/J

Stockholm

Är just nu inne i en affär i gamlastan. Igår shoppade jag ganska mycket fast idag har jag inte hunnit men ikväll drar vi till västerås, bloggar på tåget dit. //Edvin


gotta se it in your eyes

Sitter just nu och diggar One Direction på högsta volym, det är väl i stort sätt den musik jag lyssnar på nu för tiden, inget annat. Ska alldeles strax äta lunch och sedan dra iväg på Eddahallen med la familia.

Imorgon blir det nog att gå på bio med min saknade vän Linnea och se Alvin & gänget 3, klockan 12:20, alldeles för tidigt för min del egentligen.
Update: ändrade planer.

(vänd på skallen om ni ni så måst)
Som ni säkert märkt lägger jag bara ut bilder från nyårs, och det kommer jag fortsätta med ett tag tills jag ger mig själv en spark i baken och fotar något annat.

fullt upp

Har inte haft tid att sitta vid datorn på hela dagen, och Edvin är ju i Stockholm, men tycker att han borde mobilblogga ännu mer från sin iPhone, hehe.

På dagen har jag varit med Malin som jag berättade igår, vi gjorde väl inte speciellt mycket. Nu ikväll så har jag varit hemma hos Wilma med hon, Malin, Lisa, Emma & Hugo, inte för att vi gjorde något speciellt då heller men kul var det allt!

Ska alldeles strax trycka i mig det sista av min B&J, köpte ju 2 men de är typ slut nu. BEHÖVER MEEER!!...
/J

Vill bara dela med mig av supertap #1.

Stockholm next

Nu, eller snart drar jag, mamma och pappa till huvudstaden mesans Ludvig får vara hemma och skotta snö och sköta om hunden, haha! Vi är i Stockholm till imorgonkväll sedan drar vi till Västerås och hälsar på! Så kommer inte direkt vara så bra uppdatering från min sida men jag kommer kunna blogga från mobilen men det kommer inte direkt bli dom längsta inlägg..men ni får ha det så bra. (Julia nu får du ansvaret över att hålla bloggen uppdaterad, fast jag vet att du kommer klara det!) hoooj:D


let me know

Väldigt bra träning jag och Mallz hade idag, vi satt och pratade hela tiden, förutom 2 varvs joggning runt banan, lyckat. Tycker dock det var bra att vi inte tränade, för har en sådan fruktansvärd smärta i ryggen, ramlade i trappen idag (vet att jag är smidigt). DET GÖR ONT.

drar iväg till Malin imorgon, och på kvällen blir det förhoppningsvis att åka skridskor med Wilma och någon till, kanske Ida? aja, ska fortsätta kolla runt på lite bloggar, puss

Sandra failade lite grann på sin håruppsättning så man såg sockan hon hade, men fin var den, eller hur?
/J


never in my life

Haha gillar mitt och edvins videoblogg...*host*
Klockan 19 drar jag iväg på träning med Malin, vi orkade inte köra med de andra klockan halv 5, så vi kör vårt lilla egna träningspass klockan sju. Har inte tränat på 3 veckor, känner verkligen inte okej, ska fan gå på fettsugning, typ.

Min lillebror gömmer sig i min garderob för han vill inte bli hittade av min äldre lillebror, söt.
Imorgon ska jag vara med Malin på dagen, och kanske Wilma och Lisa på kvällen, vet inte riktigt hur det blev med det.

Lite bilder från nyårskvällen då vi körde charader.

videoblogg

En videoblogg a'la julia och edvin. Dock blev den väldigt fail, men here we go, enjoy.


Dagens


Tröja Cubus || Linne BikBok || Leggings BikBok ||
Idag ska jag vara med Edvin och Ida, första gången jag är med någon på två månader! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, massa bus och prat.
bloggar nog mer senare, orkar inte just nu.
/JULIA

1 januari, slut.

Nu är första dagen på 2012 över och jag ska sova, godnatt alla läsare, även fast vi typ inte har några hehehehehehehehehehe /-eeeedvin


what makes you beautiful


Några bilder från nyårs då vi var och åkte pulka i backen.
/J

baby you light up my world like nobody else

Sandra har precis farit hem, och nu sitter jag och diggar One Direction. Blir väl snart att se de sista avsnitten av PLL, de börjar ju om någon gång i veckan! LÄNGTAR!

1 Januari idag, vilket betyder att mitt kompisförbjud äntligen är över, och att Ida Lidén fyller 15 år idag! Herregud vad fort tiden går....GRATTIS I ALLA FALL GUMMSIS:*

/JULIA

2012

Detta kommer låta lite löjligt men jag är faktiskt rädd att jorden kommer gå under iår. KUL. Kommer sitta och gruva mig hela året, skämtåsido.
'
Gårkvällen blev lyckad tillslut och vi somnade inte förän runt halv fem imorse. Så jag är ganska trött, och jag har nyss ätit och är mätt. Ikväll blir det att ta det lugnt för imorgon tror jag att jag skulle vara med Julia och Ida. Om det nu blev, för Julia är ju ''fri'' nu så det måste ju firas, haha! Nej men sen drar jag till Estocholmo på tisdag sen drar vi till Västeråso och kommer hem på lördag! Men kommer forfarande mobilblogga men min iPhone(♥).
Glömde såklart kameran hemma igår men tog några mobilbilder men dom får ni senare. /e

RSS 2.0