PARTYYYY


DUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKADUNKA!!!!
(bästa kvallan bilden)

NU PARTAR VI LOSS!!

gullunge


hihi söt.

Gott nytt år allihopa!


-edviiin

who do you think you are, who do you think i am

Jag och Sandra har fixat lite lekar&tävlingar till ikväll, men vår fantasi håller på att försvinna.
Vi har valt kropp&knopp (vet inte vad det heter), Noaks ark (fråga inte), frågesport och charader. Rekord mycket, eller hur? Eftersom vi i stort sätt alltid har firat nyår tillsammans, så har vi redan använt alla idér, men det här får väl räcka för ''2011'' då.
Sandra är å duschar, därför har jag ingenting att göra just nu..
/JULIA


menhej


hahah snygga!!..

31 DECEMBER

Sista dagen på 2011, vill inte att det ska vara över ännu, vill inte ha 2012, känns som världens kaos år. (inte pga 2012 filmen) 2011 har verkligen varit toppenbra, men får väl bara hoppas att det kommande året blir det också.
Har lärt känna en massa underbara männskor..♥

MITT INTERNET FUNKAR NU FÖRESTEN, JIHOOO!!

har inga nya bilder, sorry..
/J

everything for you


Trött

Imorgon är det nyår? Kan knappt fatta det, var det inte nyss början av 2011?
Men snart är det 2012 och jag hoppas att detta kommer bli ett kanon år som detta år har varit!

Igårkväll/inatt/imorse så var jag och 9 andra i gärdsmarks byagård och "sov". Men vi sov just och pass en timme. Så det är inte så konstigt Att jag är trött. Men det var verkligen jättekul! Måste göras om. Men nu har jag nyss proppat i mig tacos och sitter här mätt och belåten. Ikväll blir det att vila inför imorgon! -edvin


förlåååt robiiin

Känner mig ganska dum, Robin har fotbollscup och jag vat tvungen att följa med för Sandra skulle också dit, men jag hade verkligen ingen lust så sa att jag inte skulle hinna för jag måste städa, men egentligen var det så att jag vill äta mina glassar...:$

ben&jerry's


100 svenska riksdaler slösade jag på att köpa dessa goingar, så det är bara att trycka hela kväll'n. Nej inte precis, men det jag vet att jag ska göra efter det att de här är slut, det är väl att göra 100+ situps...
Uppblåst ballong hära.
/julia

Why is everybody so serious?

Kom just hem från Johanna där jag,linus och ida har sovit över. Felle var även där på kvällen men for hem. Vi såg en film som hette Horseman, och det var jätteäckligt....(come and see....). Vi somnade inte förän vid 4 ungefär och jag och johanna låg och sjöng ''Alejandro'' låten sen så sjöng Johanna Alejandro-snoppo-avokado, HAHAHA sen så skrattade vi jätte mycket åt ordet avokade. Natt humor or what? Sen vaknade vi inte föränn runt 13 men vi steg upp runt halv 2.
En riktigt trevlig kväll/natt/dag helt enkelt!
Ikväll drar jag till Gärdsmark med klassen, hoppas bara alla som kan, kan komma för då blir det roligast!
-edvin

all i want is you

Ska just börja med lunchen, någon som vet hur man gör ravioli? Nä, inte jag heller. (även fast alla kan det för att det bara är att värma upp, men aja,,)

Imorgon kommer Sandra hit, men det är inte förän på kvällen men väl under nyår kommer det bli no update from me. Så jag hoppas att Edvinpedvin har tid, eller Idispidis. Kommer förmodligen ta massa bilder, raketer + 1000000 egopics med mig och sandra, så alltså inte det speciellt roliga. wellwell, ska försöka blanda ihop lite annat också, puss

BILDBRIST.SE
/
julia

kossa+gris=får

Ännu en slappardag, går omkring i pyjamas & mystofflor och sitter och trycker massa gosaker. Mycket till liv man har.

Nyår om några dagar, var det inte nyss julafton? Som varje nyårsafton kommer Sandra hit, vi ska väl hitta på en massa bus&skoj.
Hade somvanligt ingen mening med att skriva det här inlägget, ville bara säga HEJ och HEJDÅ.

Haha, nyårs för 362 dagar sedan.

Schtaaaan

Efter tandläkaren så for jag till stan med ida,johanna och sedan kom öven felicia och sen tim. Vi satt på waynes och pratde en stund och jag och ida delade på en stoooor Chai latte. (♥♥♥♥) Sen gick vi runt ettag och det slutade med att vi köpte ica sallad och sedan tog vi bussen hem! Trevligt :)
Annars då, jo ikväll så ska jag till johanna och vara med henne och ida. Sen får vi se om någon till kommer. Men nu ska jag gå och hjälpa pappa med lite saker, hoooj.
-edvin


Tur att jag inte har denna dåliga mobil som fuckade upp sig hela tiden:):):):):):):):):):):)

Tandläkaren

Försov mig lite så hinner inte sätta mig vid datorn för jag ska vara hos tandläkaren kl 11. Men bloggar mer när jag kommer hem! Och jag vet att inte bloggningen har varit på topp... Men jag ska bara meddela er om att jag lever! /edviiiiin


fotovägg

Min dator har inget internet fram till nyår, och kanske ännu längre. Vår gemensamma dator har inte heller alltid internet, så därav kanske det inte blir den ultimata uppdateringen. Men jag ska fortfarande hitta tillfällen att kunna blogga, ville bara ha det sagt, puss
/J

På väggen i mitt rum har jag satt upp lite foton, resultatet ser ni ovan ^.

heeejjjj<3<3<3<3<3

ida är jättesnyggg och underbarast i hela världen<3<3<3<<3/Edvin som älskar idaaaaa:*:*:*:*
(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

julen 2011


Det här var väl typ alla bilder som togs under julen, ni ser ju även här vad det var som jag fick, + en router, högtaler och en sån där platta man har under datorn. Är i alla fall väldigt nöjd, har alltid varit sitst med att få allting, mobil, kamera, dator. Nu när alla har typ iPhone&systemkamera måste jag väl också skaffa det..
Men en sak till, erkänn att ericsaade är grymt HEEET!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥
/julle

Matilda

Fyra bilder som jag tog på Matilda utanför kyrkan på julafton. /edviiiin

burbcdsfbivfdbinenifv

Orkar inte blogga idag, har ingen lust. Hejdå, återkommer imorgon. kyssochsmek/edvin


two can't keep a secret if one of them is dead.


Det här har jag hållit på med exakt hela kvällen, har sett mitt igenom 8 avsnitt, alltså 6 timmar sammanlagt. Blir att fortsätta all night long.
/J

MONEY, MONEY, MONEY

it so fucking funny!



MIN DATOR


FIN VA?
/JULIA

riktigt smart

Hade enkomt tagit med mig kamerasladden så jag kunde blogga med bilder nu när jag är hos min moster, men såklart tog jag med mig mammas kamerasladd så där rök den planen, blir väl att lägga in dom ynka bilder jag har imorgon då.

Har precis sett två avsnitt av Pretty Little Liars, andra säsongen. Har däremot inte sett den första säsongen, så det har jag tänkt göra nu! Kanske borde ha tänkt på det lite tidigare, att börja med första och sedan andra, inte tvärtom..
wellwell, finns inget jag kan göra åt saken nu.

Google igen, hittade dessa bilder på edvinpedvin! göll.
/juliaa

dagen efter

Nu är det dagen  efter julafton. Sitter här vid datorn, som vanligt? Men hur som helst så var det jätte mysigt igår hos min faster och farbror i Gråberg. Suuuuuuper god mat och en hel del julklappar blev det också. Jag fick sammanlagt 4300 kronor, snowboardskor och presentkort och lite småsaker. Men för pengarna ska jag köpa en iPhone 4(!!!!!) som jag har längtat efter så länge nu! Blir typ överlycklig bara jag tänker på det.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen, se film eller nått....Men jag hoppas ni har haft en jättebra jul ni med! Imorgon om telia är öppet så blir det att åka dit och köpa min älskade iphone! /edvin

thinkpad♥

Jag är typ lyckligaste människan på jorden just nu, har fått mig en EGEN LAPTOP! VADÅ LYCKA?!?
Äntligen kan man vara ifred och höra på den musik man faktiskt lyssnar på, det enda negativa är väl att routern (som jag också fick i julklapp) och det modem som vi har som anslutning till internet lixom inte vill funka tillsammans, så har alltså inget internet där hemma.

Anledningen till att jag kan blogga från min dator just nu är ju att jag är hos min moster, kommer inte hem förän imorgon. You wanna know the best part, det är bara sex dagar kvar av mitt kompisförbud, snart är jag fri som en fågel!


haha snyggt, hitta lite bilder på google, ny bilderna vettni.

feliz navidad, god jul, merry christmas, joyeux noël,...........

Det var överfullt i kyrkan idag, visste inte att det är så många som går till kyrkan på julafton. Vi fick sitta på sidan av bänkarna, vilket inte var det bekvämaste.
Har just proppat min mage full med julskinka, köttbullar, prinskorv, ägg, potatis, pastej osv, så nu är jag mätt.
Om en timme börjar Kalle Anka, visst ska ni se det? Tradition ju, sen kommer santa claus you know. Undra vad jag kommer att få av honom i år då, om jag inte varit en stygg flicka.
Men jag har lovat min lillebror att spela pingis med honom, så ska nog göra det nu, ha en fortsatt bra jul♥

puss/ julia

GODJUL

Nu drar jag till Gråberg till min faster och farbror. Blir mysigt! Ha en trevlig julafton ni också.


couldn't even imagine


Kvallan på första bilden.♥
Drar strax iväg till landskyrkan för en gudstjänst, känns lite jobbigt, vill ju hellre sitta hemma med släkten än att måsta sitta i kyrkbänkarna klockan 11.
Kommer förmodligen bli mer uppdatering från mig senare idag/ikväll, men säger det ändå nu, god jul på er allihopa!
/jullebulle

i trusted you

HIHIHIHI tjuvåt min sista chokladbit ur min kalender, hade ingen lust att vänta till imorgon..
/j

istappar

Små dom är. Eller så inte?



/e

control the light

Några bilder jag fotade igår på min julgran. Vissa blev faktiskt ganska coola!
Vad tycker ni? /E.


sucker for love

Hela dagen har gått åt att hjälpt mamma att städa, även fast jag för det mesta slöat framför tvn. När man loggar in på facebook är de enda status uppdateringarna man ser ''JULAFTON IMORGON!♥, kan inte fatta att det är jul imorgon :*:*:* osv...jag mena, det vet jag väl? jag är inte helt dum. Det räcker med att 3 kanske 4 stycken skriver det, orka.
Ikväll är det uppesittarkväll (vettefan vad det heter) och nu hoppas jag såklart på vinst! Har aldrig haft turen på min sida.
/j

bring it on

Oredigerad bild, fast den blev ganska mörk.

Vaknade nyss och ska snart gå och äta frulle. Eller så äter jag lunch direkt, okej man säger kanske frunch. Sen måste jag även slå in pappas julklapp, och det brukar alltid ta jätte lång tid eftersom jag är JÄTTE petig när det gäller sånt och om det blir fult börjar jag om helt, och det brukar jag måsta göra några gånger.....
Nu: ÄTAAAAA


/edvigo

ojdå

Spola fram till 1.35
Såg detta avsnitt på TV idag, börja smått skratta och jag blev typ rädd också, TYP.

hungerspelen

Eftersom det är så många som säger att Hungerspelen är så bra, så har jag nu tagit tillfället i akt under lovet och ska åtminstone försöka läsa ut den första boken, kanske den andra också som heter Fatta eld. Har inte kommit in i själva handlingen än, så det är lite segt. Önska mig lycka till!
Bildkälla: Google
/j

so closed

Dagen har varit den drygaste ever. Jag har iprincip sovit och smsat och ätit såklart! Även fast det känns så grymt jävla skönt med lov så känns det som att det här lovet kommer vara jättedrygt fram till nyår eftersom jag far till Stockholm efter nyår! AWESOME! Det här blir FJÄRDE(?!) gången jag far iväg någon stans på ett år. I maj var vi Stockholm, i sommras på Mallorca, ihöstas var vi i Italien och nu ska jag till stockholm igen. Men det kommer bli grymt, mellandagsrea you know!
Ikväll ska jag vara med Johanna och kasnke någon till. Vi får se vars vindarna bär.
Det blir då en vit jul kan man säga! Men jag kan då inte heller klaga :D

my name is trouble

Som jag redan visste så var julshowen sämst. Har nu bevisat klart och tydligt för mig själva att disco defintivit inte är min grej, även fast jag älskar att dansa.

Det enda som var bra var väl elevshowen, även fast jag var superskraj inför nomineringarna. Men jag hade tur i år igen, men nästa år är det ju jag & mina vänner som ska ha en show, det kommer nog bli jättebra!
Kan inte beskriva denna härliga känslan jag känner just nu, jullov. Kan knappt fatta det, och det har varit jätteskönt att få sova länge och inte ens klätt på sig fast klockan är över 2, kärlek♥
nån dag sen;


pigg

Det här är min klädsel idag, ettag iaf.

what a stupid fool you are

Julfesten börjar om cirka 1 och en halv timme, vill inte. Både förra året och året före det har jag tyckt att det var så otroligt dåligt, kan dels bero på att jag på något konstigt vis hatar discon? Men mina vänner gör ju alltid hela saken mycket bättre.
Jag och de andra två funnybunnisarna (edvin&jojjsan) ska ''fixa'' oss tillsammans innan julfesten, edvin ska bli sminkad vettni. Men bilder på hur jag kommer att se ut får ni imorgon någon gång, då jag äntligen har fått mitt kära jullov!
nybilden,,
/julia

igår














Tycker det bara är så kul att kolla på dessa bilder, de flesta är från julia&julias blogg.
(okej typ alla)









tonight

Så här kommer jag se ut under julshowen ikväll:

Gillar föresten att jag gjort detta i paint, snabbt (segt) och enkelt! (onödigt!)

julshowen

Kom just hem från stan där jag köpt en ny skjorta som jag ska ha på Julfesten ikväll, och även på julafton!
Den kostade ynka 249:- så det var värt de.
SÖRBÖLESKOLAN, IKVÄLL KÖR VI!

!!!!!!!

NU ÄR DET JULLOV FÖR FAN!!

sött

HAHHAHA de är bara så söta!

please Santa, i've had been good this year

Tumblr_lvfdmjhldz1qd3wdoo1_500_large
weheartit.com



/e

FA LA LA

Fick veta idag att jag och Ida ska få en till dansgrupp, en danslek klockan 10:00 på Anderstorp. Inte några sena fredagar för mig här framöver. Så nu blir det 1800 kronor per termin, det är så värt det.

Vi hade inte en enda vanlig lektion idag, film alla lektioner förutom matten då vi spelade spel, som jag typ skrev i mitt förra inlägg. Ska alldeles strax gå och äta, efter det blir det ännu fler avsnitt av Pretty Little Liars.
Serien handlar om alla olika ''teman'', kärlek, vänskap, och spännande. GRYM SERIE.

4 DAGAR KVAR!
/juliakaa

one more time.

HAHA, julia♥♥♥ Älskar ditt inlägg. Men du behöver inte bry dig, för det gör inte jag. Jag är jag och ingen annan, INGEN kommer heller kunna ändra på mig? Right, acceptera det? Jag säger samma sak. Omogna p12:or...

Hur som helst, så snart är det jullov och jag är sååååå glad!! Längtar verkligen, till att vara ledig och vara uppe länge och vara med kompisar och sist men inte minst till julafton som är om 5 dagar!!!!....Hoppas bara jag har varit snäll iår så jag får några julklappar(A).
Jag och min syster

shawty lets go

Johanna bloggar aldrig, och hon har typ bestämt sig för att sluta blogga också. Tråkigt. Men ni har ju tur som har kvar mig och edvin! Ida ska börja blogga på vår blogg också, så det kommer bli kanonbra! Eller hur Ida!?

Imorgon ska vi se film hela dagen, elevensval, spanskan, svenskan och engelskan, bara matten som vi ska sitta och jobba i böckerna på. På onsdag (som förövrigt är sista skoldagen!!!) har vi lagdag och ska se film då också hela dagen, men vi ska även ha idrott med Elin för sista gången, orkar inte.
Men aja, orkar inte blogga, har inga nya bilder heller så det får bli en gammal på mig och idispidis.


LÄS FÖR FAN

Asså vafan är det här, vi har fått endel kommentarer om Edvin på sistone, typ bög och egopic osv...Jag menar, jag tar väl för fan mycketmycket mer egopics än edvin? varför inte skriva det till mig då?

Vi vet redan vilka det är, och det är bara så sjukt omoget. Ni är inte direkt bättre än edvin om ni trodde det, + det är inte vårt fel att ni är fula och inte har något vett i skallen? Värt att ta ut det på den snällaste och gulligaste människan på jorden? Hur gamla är ni egentligen?
Det är inte direkt första gången detta händer, och det är faktiskt ganska kul att ni skriver saker som passar in på er själva? Skrattretande.
Om ni nu har så jävla mycket emot edvin, håll det för er själva och sluta bara läsa vår blogg, börjar faktiskt tro att ni är lite smått avundsjuka på Edvin för att han har alla tjejer och ni är lämnade ensamma, och att edvin är så mycket bättre än er att ni vill sjunka till botten. ALLVARLIGT, VÄX UPP P12:er

some people wait a lifetime for a moment like this.

Var på ''nattvard'' idag på kyrkan. Brödet som man skulle doppa i vinet smakade skit rent utsagt! Sen sjöngs det en massa, och Emma sjöng och hon var bra! Man ville applodera men man får ju inte det.... Vi fick även fika, gottgott.
Ikväll blir det kanske att göra nått...vet inte ännu! hojs/edvinnnnn

pretty little liars

I desperata försök har jag gång på gång försökt hitta en bra sida där man kan se Pretty Little Liars säsong 2, men aldrig lyckats. Nu har jag däremot gjort det, och alla avsnitten finns där, en blogg,
--> www.pprettylittleliars.blogg.se

http://pprettylittleliars.blogg.se/2011/june/avsnitt-1-its-alive-sasong-2.html här har ni en länk direkt till alla avsnintten, tycker det är sjukt bra att de finns. kärlek till dom som äger bloggen♥
/julia

du har 99 liv benjamin, chilla.

Statistiken sjunker...lämna gärna en kommentar om vad som kan bättras...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^NU.

Vaknade klockan 8 idag (KLOCKAN 8!?!?) och satt mig framför tv:n, har inte direkt gjort så mycket mer idag än att dega framför tv:n, eller jag har faktiskt gjort knäck (för att jag själv ska kunna äta det). Så nu har jag ätit upp en hel sats all by myself.

Ikväll blir det att tryckaotryckaotrycka godis, som varje lördag. Inte undra på att jag ser ut som en uppblåst ballong.

Jag saknar edvin's hund så otroligt mycket..EN BIT AV MIG FATTAS.
/j

KALAS

Idag ska jag på kalas åt min låtsas morfar, han har fyllt sjuttio. Tror hela släkten på mammas sida ska dit så det blir roligt! Kameran hänger nog med så då kanske ni får några bilder. Fast nu började jag undra om den här nån ström kvar, haha.
Julia skrev ju att hon skulle drappa ner på sockret och jag hade faktiskt tänk ha godis förbud i en månad efter julafton, eller det ska finnas undantag tex. om jag ska på kalas osv. Då måste jag få äta, annars döööör jag!!
/edddvin



Drar till eddahallen

Ja, hann inte he igång datorn men nu åker jag till edda och badar då vet ni vad jag kommer göra ikväll.


don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

Känns grymt med helg, och ännu grymmare att vi får jullov på onsdag. Unbeliveable. Den här terminen har gått *poff* fort, tagga 2012.

Just runt julen & nyår går jag typ upp flera tusen kilo i vikt, eftersom jag knappt tränar och jag äter&äter&äter socker hela tiden, <-- knäck, godis, läsk, glass osv...Och jag menar verkligen hela tiden.
Mitt nyårslöfte borde vara att dra ner rejält på sockret, och även på svärandet...
/julia

set a place at your table

Vi har fått några komentarer som vi inte har svarat på, i alla fall så har inte jag sett vissa av dom. En fråga från ''.'' var angående varför jag hade mobilförbud, and let's just say that i wanted to. Men så är det ju inte riktigt, men vi låtsas som det.
På SO:n har vi sett/ser en film som heter La Amistad (??) och den handlar om slavar som blir torterade och mördade osv. Får ibland tårar i ögonen för jag tycker det är så himla hemskt, det värsta är ju att det är sant också.
Men aja, ni får ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!
J.


won't stop

Random bilder från i sommras.


Snart är det jullov, men det regnar här i Skellefteå, och ja vi bor i norrland och det brukar vara 2 meter snö i vanliga fall men inte nu? Men jag tror det ska bli kallare och snöa på söndag. Det hoppas jag verkligen på, för man vill ju ändå ha mycket snö på julafton så. Annars så har jag inte köpt EN ända julklapp ännu, börjar få smått panik.
Just nu sitter ligger jag i min säng ihopkurad i mitt täcke, för det är sviiiiinit kallt inne hos oss...buhu:( Men måste snart plugga tillHK provet imorgon. KUL. /edvin

im so awesome, im so fucking awesome!

Har precis bakat knäck, och är alltså inte så speciellt förvånande att jag sitter och trycker i mig flera ton knäck nu. Orka vänta till julafton?! < sorry mammsen för att jag bryter dina regler.

Hade glömt mina vindbyxor hemma idag, så använde det som ursäkt för att mamma skulle hämta mig från skolan, men så klart sent, väntade på skolan till halv fem wtf?!?

..........

drag you to HELL

Är både förbannad och ledsen på samma gång. Vad har hänt med världen, och just när vi fått världens bästa då blir det inte som man vill. Varför ska du vara så stööööörd??? (vissa vet vem jag menar...)

Annars så har det inte hänt ett piss, och mitt liv är så tråkigt så det finns inte. Händer verkligen ingenting.../edde

lite blått här och lite rosa där


Paintade mina naglar igår, det gick ju..eh...ja.
Drar vilken sekund som helst iväg till konfa/gudstjänst vid landskyrkan, församlingshemmet där. 3 timmar.
/j

IKVÄLL>KONFAA

Snygga vi var Julia...

So cool

Snön har verkligen lagt sig över Skellefteå. Men det är bara bra! Nu kanske man får lite julstämning i alla fall.

Men ikväll har jag inte gjort någonting men nu ska jag fortsätta göra ingenting...
Today's :


one direction♥

Det är helt sjukt hur otroligt bra One Direction är, im in love♥
Nästa vecka får vi jullov, halva 8:an, går snart i 9:an ju...*gulp* <--skoja..!
Har egentligen bättre saker för mig än att sitta och nörda dator, som läxa till exempel. Men jag orkar verkligen inet, har börjat slarva hur mycket som helst med läxorna nu, inte bra inte. SKÄRPNING!

tröja Gina || jeanstights: H&M ||

gudtjänst

Gårkvällen bjöd på en massa skoj. Började med att felicia,fanny,emmagj, linnea och andreas kom hem till mig och ludvig. Vi körde snöbollskrig, sumobrottning, lite pulkåkning, lekning i lekpark, någon konstig lek, ''med andra ord'', och glögg. Och en massa skratt! En riktigt trevlig kväll helt enkelt.
Idag ska jag på gudtjänst, drygt. Men om jag ska konfrimera mig så måste jag...KYRKAN HERE I COME!

we♥it

Tumblr_ltpzpjyecp1r37rjlo1_400_large
Tumblr_lw0ganzhp31r0r39no1_500_large
Tumblr_l4f2prr9o81qcoot3o1_500_large
Tumblr_lw00nmeuvz1qbjt25o1_500_large


302931_10150373853384670_36737889669_8079668_635208207_n_largeX_37a57d61_large

dagens



HÖÖHÖH

Heeej, jag har inte haft någon lust att blogga på ett tag hihihihiihih. Har just kopplat ihop högtalare som jag fick av pappa, dom var ändå typ bra för att vara så gammla. Jag tror jag ska sluta blogga kanske, för det tråkigt enligt mig:$ så HEJDÅ

HAHAHAHA SÅ FUL /////Johanna


hej

Har inte orkat blogga idag, och gör inte det heller nu, skriver imorgon. I promise!

yesbox

(men haha, fula bilder eller vad...-.-')

ja..mörkt blev det i alla fall!

!

brb, bli brunett!
förra året;


amanda/robin?

Vem tror ni vinner idol 2011? Just nu lutar det åt Amanda tycker jag, men jag hejar på Robin, såklart!

only for you

Fredag. Åh, så skönt! Nu är det helg och man är ledig efter en vecka i skolan. Idag på skolan hade vi först hk där vi bakade lussebullar och gjorde varmchoklad. Det var verkligen gott! Sen hade vi hål tills vi hade NO och sen var det lunch och spanska. Fast vi gjorde inte så mycket på spanskan...
I helgen har jag inte en bleeekaste aning om vad jag ska göra. Men någonting blir det säkert!
Hoooj/edvin
Jonnabonna är cooool

baby's love song is in my head

Fick sluta tidigare idag, 12! Jag och Ida pluggade spanska påväg hem istället, så då slapp vi ha lektion med resten, och NO hade vi på morgonen istället. Vi gick till vårt gamla dagis där vi också praktiserat, och var ute med barnen en stund. Skit söta!
Får tillbaka min mobil ikväll också, smsa mig! ALLA.
/julia

hehejaoo

Längtar till på fredag då jag får tillbaka min mobil, även fast jag klarat mig bra utan den, ovanligt bra.
Vår blogg känns ganska död, mycket uppdatering men sjukt tråkiga inlägg. Skulle egentligen fara och träna idag(övertalade!), men Malin skulle plugga så far på torsdag/söndag istället, men pappa ska flytta vårat pingisbord så jag kan ha lite styrka här hemma, inte för att jag orkar men ska åtminstone försöka.
puss/julia


WIHOO


Min snygga onepiece.
Idag hände något som jag typ aldrig trodde skulle hända, JAG BEHÖVDE INTE GÖRA OM MUSIKPROVET!! Gah, blev typ as glad. Men jag måste ändå plugga till imorgon, för då har vi NO-läxa om alkoholer, MUMS JAG EEEEELSKAR alkohol. Speciellt vodka blandat med saaaaft! Nej, men jag hoppas det inte är så svårt eftersom jag inte ens börjat läsa....Kommer även prata på skype ettag. Nu vet ni vad jag ska göra ikväll. Enjooooy
/edvin

snow

Det blir så himla mysigt ute nu när snön har lagt sig på marken. Och det blir inte heller lika mörkt ute för snön lyser som upp! Så det blir inte lika dystert ute.


Det har inte hänt något och jag har inget att berätta om heller, så ja. Byebyee /edvin

i våra mörka länder, kom låt oss ta varandras händer, när julen är här

Nu är jag as sur på dig Johanna för att du aldrig bloggar, skärp dig!
Vet inte vad jag ska berätta om dagen, typ ingenting. Har alltså inte hänt speciellt mycket. Ni kan ju alltid gissa vad jag har hunnit göra, spela mariokart wii! Nya drogen för mig.

Sitter och skypear med några från klassen, funnybunnigt samtal dära.

haha failade bilder då jag fotade min julstad...
/juliakaa

early in the mornig, vill du smaka bär, vi har dom här!

HAHA RUBRIKEN IDA.
lite bilder från igår.
Drar alldeles strax iväg till skolan för att bli plågad ännu mer. Förvånar mig faktiskt att jag ens hinner skriva detta inlägg? *** NEJ DET HINNER JAG INTE!!

Like a maracacaca

Ikväll har jag suttit och pratat med en massa på Skype, riktigt trevligt faktiskt!
Sen har jag och pappa varit och köpt skor men ska lämna tillbaka dom eftersom nu när jag ser som var dom jättefula, haha! Men ska,heidoo //e


?


alla flickors dröm♥


mooooonday

Idag så hade vi matteprov, vilket gick över förväntan. Fast jag hoppade över en uppgift som jag inte fattade, men annaras gick det ändå bra. Hoppas jag i alla fall får E på det.
Sen gjorde vi även muntlig bokrecension, MIN VAR VERKLIGEN SÄÄÄMST. Skäms typ över hur dålig den var...Medans dom som jag stod med och redovisades var jättebra!
//edddvin
Random bild på Felicia och en hammare?

julgran


(ojshiit, dålig kvalla eller vad...)

dagens


sexiga skor♥
/julia

hej mitt vinterland!


Haha ser ni att det står FUNNYBUNNI på den här ^ bilden?
Idag har det snöat ner en hel lavin med snö, eller nästan. Igår kväll var det bar asfalt och nu är det cirka 1 dm snö! Äntligen börjar det känns lite mer jul nu, speciellt också eftersom att vi satt upp vår julgran idag! Även fast jag hatar snö, kan jag verkligen inte tänka mig en jul utan snö.

Gjorde bort recensionen idag, tror jag klarade mig en liten bit från att se ut som en tomat/jordgubbe, men jag antar väl att det gick ganska bra..
Men ni får ha det bra så länge, ska vara lite social med eddepeddepäronpung!
/julia

hihihihi

och jag tog bort den gamla headern.

justin bieber


Har suttit och lyssnat på flera av Justins nya låtar, stor besvikelse. Hans förra låtar var så mycket bättre, även fast han lät som en tjej, jag tycker detta bara är skit. Men bara jag lyssnar ihjäl mig ett tag kommer jag väl fastna för dessa också. Hiss/Diss?

hihiihh

Satte tillbaka den gamla headern, men den får duga tills vi har någon bättre!

...

Nu har jag satt dit en ENKEL header som vi får ha ettag tills julia tycker att headern duger, men det gör den aldrig, och jag satt med den andra ganska länge sen så tar hon bort den för det var en ful bild på henne, och det var ANDRA gången också! Skärp dig julia:$ Och du får inte ta bort den hära föränn vi har fixat en annan!
//edvin

här ska det vara en rubrik


haha hade typ samma min på varenda bild.
Skulle egentligen på gudstjänst idag, konfa ni vet. Men då var de såklart ingen idag så då blev jag as sur, vill inte sitta hemma hela dagarna och göra ingenting.

Har matteprov imorgon, geometri. Omvandlingar och allt...kan inte ett skit! Har så mycket läxor och prov att jag glömmer bort alltihopa. Vi har även muntlig bokrecension, kommer bli röd som en jordgubbe.
/julia

bokrecension, och lite matte

Idag blir det att göra lite matte och göra recension. Känns som att det inte kommer gå så bra på matteprovet imorgon, eftersom jag tycker vissa saker är jättesvåra. Men jag har inget annat att berätta så, heidoo

videoinlägg by julia

Fattar inte ens att jag lägger ut detta skit, skämmer bara ut mig. But here it is:

(det här skulle egentligen publiceras igårkväll)

Kvälln's

Haha


clean

Men kul att jag ska ha kompisförbud fram till nyår istället..bara att vänta 4 veckor till..
Idag har jag inte hunnit med mycket. Har städat mitt rum lite snabbt, hade dammråttor fulla rummet, plus en massa skräp från boken om mig. Och aldrig orkar jag bädda sängen heller, så överkastet och allt ligger på golvet, men aja, nu är det städat och snyggt!

och förlåt Edvin för att jag tog bort headern, men jag hatade den. Eller den var snygg men bilden på mig? Fulefan, så nej tack!


Åååååh älskling jag saknar dig..:( men bara 6 dagar kvar innan du är i mina händer igen(L)(L)

Ny header

Julia och Johanna, ni får ändra om ni tycker den blev ful. Den blev lite märk, kanske, men aja. Ändra om ni vill.


Idag ska jag inte göra någonting, sen får jag se om jag och några skulle hitta på något? Om alla kan eller orkar, för det var verkligen jättejätte längesen vi gjorde nått alla vi. Sen vill jag inte vara hemma för mamma och pappa ska ha främmande av några. Så vi får seeeeee, hajdoj!


Där var man LJUS hårig, det var fan vitt.....

Sovgott

Nu ska jag dejta kudden i några timmar,ses!



Hejdå/edvin


jag. har. tråkigt.

Detta är vad man gör då man har tråkigt, chattar med sin egen dator..

finfina lillebror

Ska vara utan min mobil i en hel vecka, så då vet ni så ni inte tror att jag dissar er om jag inte svarar.
Har haft en helvetes jävla dag, och vill typ bara dö just nu. Ska allvarligt gå och cutta mig nu. (jag skämtar) Men livet kan bara inte bli bättre..!

På måndag har vi muntlig bokrecension, och som vanligt blir jag så otroligt röd i ansiktet så därför ska jag ha typ flera tusen ton solpuder i ansiktet. Då ser det ju ut som om jag är röd hela tiden istället!(Y)

modell: robin, foto&smink: jag. hoppas ni förstod att det var oseriöst.


min finfina julgran /edde



skööönt

Musikprovet idag. Kan jag säga annat ändet gick sämst?

Efter skolan följde jag pappa och handlade, sen nu har vi kommit hem. Eller för ett tag sen rättate sagt... Men jag fick med mig en cholkadkalender, yey!


Ikväll ska jag slappa, vilket jag inte gjort på läääänge eftersom vi har haft så mycket läxor. Men nu, just ikväll ska jag gosa ner mig i soffan och se på tv eller film. Blir najZ vilket som..;)

Kyss
ochsmek //edviin

Sovmorgon!

Sitter o äter frukost just nu, och pluggar till musikprovet idag fast det kommer gå skit! Åh...orkar inte.

Men imorgon är det fredag,happyface!!!


RSS 2.0